Το Ζυθοποιείο της Dakota Pub

Οι γνώστες της καλής craft μπίρας, όπως εσείς, αναγνωρίζουν πότε μία μπίρα είναι μοναδική. Εμείς στην Dakota Beer Pub, ξέρουμε να φτιάχνουμε εξαιρετική  μπίρα!

Για την ακρίβεια φτιάχνουμε εξαιρετική τσέχικη φρέσκια μπίρα. Κριθάρι, λυκίσκος, μαγιά όλα έρχονται αεροπορικώς με την Dakota μας από την εξοχή της Βοημίας. Οι Τσέχοι υποστηρίζουν ότι οι μπίρες τους είναι μακράν, οι καλύτερες του κόσμου. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, και θα σας τους πούμε όλους, έναν έναν!

Το πρώτο μυστικό αρχίζει από τα υπόγεια!
Κάθε κάστρο και κάθε μοναστήρι στην Τσεχία είχε το δικό του εργαστήριο. Και κάθε ένα από αυτά τα εργαστήρια παραγωγής μπίρας, ήταν κάτω από το έδαφος!  Δεν ήταν μόνο για να το κρύβουν από τα μάτια των εισπρακτόρων του τοπικού άρχοντα, που ζητούσαν να πάρουν μερίδιο, από τον υγρό χρυσό! Ήταν και γιατί το υπέδαφος είναι πιο κρύο, και επικρατεί σκοτάδι. Αυτά τα δύο ήταν βασικά, για να παρασκευάζεται και για να αποθηκεύεται, η μπίρα! Γιατί η θερμοκρασία επηρεάζει την ποιότητα.

Στο ζυθοποιείο της Dakota Beer Pub!
Το ζυθοποιείο βρίσκεται στο υπόγειο, της μπυραρίας. Κατεβαίνοντας τη σκάλα, προς το ζυθοποιείο, αρχίζεις να νιώθεις το κρύο. Όταν ανοίγεις την πόρτα για να μπεις στον προθάλαμο, το ψύχος γίνεται πλέον αντιληπτό! Και σε κάθε βήμα, από τον έναν χώρο του ζυθοποιείου στον άλλο, ακολουθώντας τα στάδια παραγωγής της μπύρας, το ψύχος εντείνεται.

Καθαρή φρέσκια μπίρα!
Οι δεξαμενές ζύμωσης που χρησιμοποιούμε στο δικό μας ζυθοποιείο στο Ελληνικό, για την παρασκευή της μπίρας Dakota, είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.Ο σύγχρονος εξοπλισμός, επιτρέπει στον ζυθοποιό μας, να παράγει αυθεντική craft μπίρα, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών και χωρίς την προσθήκη ανθρακικού.

Η μπίρα Dakota, είναι απόλυτα φυσική και φρέσκια craft μπίρα!

Σε κάθε ένα από τα 9 στάδια παραγωγής της μπίρας Dakota, πραγματοποιούνται πάρα πολλές αναλύσεις και έλεγχοι. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι κάθε παρτίδα μπίρας Dakota, έχει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με κάθε προηγούμενη και με κάθε επόμενη παρτίδα.

Και είμαστε περήφανοι που το έχουμε καταφέρει!

dakota beer brewery tanks
Dakotas brewery dakota beer pub elliniko region argyroupoli area craft beer
Dakota

Craft Beer

« Είμαστε περήφανοι για τον ζυθοποιό μας ! »